Köp hemsida direkt i butik

Nu kan Ringups kunder köpa hemsidor direkt i butikerna, via företaget WebbPartner med CMS-systemet RingUp WebbEdit.
– Det innebär att vi kommer kunna erbjuda våra kunder en helhet av modern kommunikation, säger Richard Duckås, försäljningschef på RingUp.

RingUp´s huvudsortiment är operatörstjänster, telefoni och IT-produkter. Dessa kompletteras ständigt, och genom att lägga till hemsidor täcks ytterligare ett viktigt område in.
- Vi har valt WebbPartner som leverantör för att de är så otroligt duktiga på webbaserad marknadsföring. Vi anlitar dem sedan tidigare för reklamtjänster, så det här känns helt rätt, säger Richard Duckås.

Stor spridning
Enligt planerna kommer möjligheten att köpa hemsidor i butikerna vara fullt genomfört i början av sommaren.
WebbPartners vd CarlAnton Johansson är väldigt glad över återförsäljaravtalet med RingUp.
– Detta är en naturlig utveckling för vårt populära CMS-system WebbEdit. Via kedjan kan vi nå ut till fler företag som efterfrågar vår produkt, och på så vis få en större geografisk spridning.
En av anledningarna till att vi nu kan sälja detta i butik är att vi hittat en bra lösning på paketering av tjänsten. I paketet med ny hemsida ingår allt från att vi går igenom företagets behov till utbildning på hur man sedan uppdaterar hemsidan. Genom att erbjuda helheten som design, inläggning av material och support gör vi det mycket enkelt för företag att skaffa ny hemsida. Inga ytterligare leverantörer behöver blandas in i processen.
WebbPartner erbjuder även skräddar sydda lösningar för kunder med större krav och behov. Detta kan till exempel vara ehandel och kopplingar direkt emot affärssystem etc. Med detta blir vi en komplett leverantör som tillgodoser de flesta företags behov och önskemål för en ny hemsida.

« Gå tillbaka

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår