Litet företag med stor serviceanda

RingUp/Linné Kontorsmaskiner är en mindre RingUp-handlare som har både riktigt stora företag och många små bland sina kunder. Trots få anställda lyckas de alltid hålla servicen på en hög nivå. – Vi har anlitat RingUp/Linné Kontorsmaskiner i fem år och min erfarenhet är att de har bättre service än många andra konkurrenter utan att vara dyrare för det, säger SKF:s telefoni ansvariga Annbritt Jönsson.

På SKF i Göteborg arbetar cirka 3 000 personer. De fiesta använder mobiltelefonerna ett par år vilket innebär en ständig omsättning på telefoner och tillbehör. På två år hinner det även hända mycket inom mobiltelefonbranschen. En viktig bit för SKF:s del är att få lättillgänglig information om vilka funktioner och finesser telefonerna har; en djungel som kan vara snårig för en vanlig konsument. När användaren får sin telefon är redan alla inställningar gjorda för exempelvis mail och kalendersynkronisering.Våra användare kan också utnyttja möjligheten att ringa till RingUp/Linné Kontorsmaskiner för att få support och tips på olika funktioner om de står i valet och kvalet att byta modell. När någon behöver en ny telefon skickar vi ett mail till RingUp/Linné Kontorsmaskiner. Dagen efter har vi telefonen hos oss. Är det brådskande kommer de hit så snabbt de kan, säger Annbritt Jönsson.

« Gå tillbaka

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår